iPhone XS Max Reparationstjänster

iPhone XS Max Reparationstjänster

iPhone XS Max Reparationstjänster

Om din iPhone XS Max behöver reparation, är Reds Technology det självklara valet. Vi erbjuder omfattande reparationstjänster för att återställa din enhet till optimalt skick. Här är vår prislista för de vanligaste reparationerna av iPhone XS Max:

Reparationstjänst Pris (SEK)
Byt skärm (Incell LCD) 999 SEK
Byt skärm (OLED) Kontakt för pris
Byt Batteri 499 SEK
Byt Laddkontakt 699 SEK
Byt Bakkamera Kontakt för pris
Byt Samtalshögtalare Kontakt för pris
Byte baksida 799 SEK
Felsökning 250 SEK

Notera: För tjänster där priset inte listas, ber vi dig kontakta oss direkt för en skräddarsydd offert. Vi strävar efter att erbjuda precis och kostnadseffektiv service anpassad till dina behov.

Varför välja Reds Technology för din iPhone XS Max-reparation?

  • Experttekniker: Våra tekniker har bred erfarenhet och kunskap om iPhone XS Max, vilket garanterar kvalitetsreparationer.
  • Transparent Prissättning: Vi tror på öppenhet. De priser du ser är de priser du kommer att betala.
  • Snabb Service: Vi förstår att din tid är värdefull, så vi jobbar hårt för att återlämna din enhet så snabbt som möjligt.
  • Kvalitetskomponenter: Vi använder endast reservdelar av högsta kvalitet för att försäkra att din iPhone XS Max fungerar perfekt efter reparationen.

Om din iPhone XS Max behöver reparation, tveka inte att kontakta Reds Technology. Vårt mål är att göra reparationen av din enhet så smidig och effektiv som möjligt. Boka din reparation idag eller få mer information om våra tjänster.