iPhone 13 Pro Reparationstjänster

iPhone 13 Pro Max Reparationstjänster

iPhone 13 Pro Max Reparationstjänster

Om din iPhone 13 Pro Max behöver reparation, är Reds Technology det självklara valet. Vi erbjuder omfattande reparationstjänster för att återställa din enhet till optimalt skick. Här är vår prislista för de vanligaste reparationerna av iPhone 13 Pro Max:

Reparationstjänst Pris (SEK)
Byt skärm (Incell LCD) 4,999 SEK
Byt skärm (OLED) Kontakt för pris
Byt Batteri 799 SEK
Byt Laddkontakt 999 SEK
Byt Bakkamera Kontakt för pris
Byt Samtalshögtalare Kontakt för pris
Byte baksida 999 SEK
Felsökning 250 SEK

Observera: För tjänster där "Kontakt för pris" anges, erbjuder vi skräddarsydda offerter för att du ska få precis den hjälp du behöver för din iPhone 13 Pro Max.

Varför välja Reds Technology för din iPhone 13 Pro Max reparation?

  • Erfarna tekniker: Våra tekniker är utbildade för att hantera de senaste teknologierna och kan utföra reparationer på alla iPhone 13 Pro Max-modeller.
  • Transparenta priser: Vi tror på öppenhet. De priser du ser är de priser du betalar, utan dolda avgifter.
  • Snabb service: Vi förstår vikten av att ha din enhet i arbete igen så snabbt som möjligt och strävar efter att leverera våra tjänster effektivt.
  • Högkvalitativa reservdelar: Användningen av endast de bästa reservdelarna säkerställer att din iPhone 13 Pro Max presterar på topp efter reparationen.

Om din iPhone 13 Pro Max behöver reparation, vänta inte. Kontakta Reds Technology idag för att boka en tid eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att återställa din enhet till sitt idealiska skick.