iPhone X/XS Reparationstjänster

iPhone X/XS Reparationstjänster

iPhone X/XS Reparationstjänster

Här är vår prislista för de vanligaste reparationerna av iPhone X och XS:

Reparationstjänst Pris (SEK)
Byt skärm (Incell LCD) 899 SEK
Byt skärm (OLED) 499 SEK
Byt Batteri 699 SEK
Byt Laddkontakt Kontakt för pris
Byt Bakkamera Kontakt för pris
Byt Samtalshögtalare Kontakt för pris
Byte baksida 799 SEK
Felsökning 250 SEK

Observera: För tjänster där "Kontakt för pris" anges, ber vi dig att kontakta oss direkt. Detta tillåter oss att ge dig en skräddarsydd offert baserad på de specifika kraven för din iPhone X eller XS.

Varför välja Reds Technology för din iPhone X/XS-reparation?

  • Erfarenhet och Expertis: Vårt team har specialiserat sig på iPhone-reparationer, inklusive de senaste modellerna som iPhone X och XS.
  • Transparent Prissättning: Vi tror på fullständig öppenhet när det gäller kostnader, så du vet exakt vad du betalar för.
  • Snabb Service: Vi förstår vikten av att ha din telefon i arbete igen så snabbt som möjligt och strävar efter att leverera våra tjänster med snabbhet och effektivitet.
  • Kvalitetsdelar: Vi använder endast högkvalitativa reservdelar för att säkerställa din enhets långsiktiga prestanda och tillförlitlighet.

Om din iPhone X eller XS behöver reparation, tveka inte att kontakta Reds Technology. Vi är här för att erbjuda de reparationstjänster du behöver för att få din enhet att fungera smidigt igen. Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att diskutera dina repareringsbehov.