iPhone 13 Mini Reparationstjänster

iPhone 13 Mini Reparationstjänster

iPhone 13 Mini Reparationstjänster

Om din iPhone 13 Mini behöver reparation, är Reds Technology det självklara valet. Vi erbjuder omfattande reparationstjänster för att återställa din enhet till optimalt skick. Här är vår prislista för de vanligaste reparationerna av iPhone 13 Mini:

Reparationstjänst Pris (SEK)
Byt skärm (Incell LCD) 2,199 SEK
Byt skärm (OLED) Kontakt för pris
Byt Batteri 799 SEK
Byt Laddkontakt 999 SEK
Byt Bakkamera Kontakt för pris
Byt Samtalshögtalare Kontakt för pris
Byte baksida 899 SEK
Felsökning 250 SEK

Observera: För tjänster markerade med "Kontakt för pris", vänligen kontakta oss för en skräddarsydd offert baserat på dina specifika behov.

Varför välja Reds Technology för din iPhone 13 Mini-reparation?

  • Professionell Expertis: Vårt team av tekniker har den erfarenhet som krävs för att noggrant och effektivt reparera din iPhone 13 Mini.
  • Transparenta Priser: Vi erbjuder klara och tydliga priser på alla våra tjänster, så du vet alltid vad det kommer att kosta.
  • Snabb Service: Vi förstår hur viktigt det är för dig att få tillbaka din enhet snabbt, och vi strävar efter att leverera våra tjänster så effektivt som möjligt.
  • Högkvalitativa Delar: Vi använder endast reservdelar av högsta kvalitet för att säkerställa din enhets prestanda och livslängd.

Om du behöver professionella reparationstjänster för din iPhone 13 Mini, är Reds Technology redo att hjälpa till. Kontakta oss idag för att få mer information eller för att boka en reparation. Vi ser fram emot att återställa din enhet till optimalt skick.