iPhone 8 Plus Reparationstjänster

iPhone 8 Plus Reparationstjänster

iPhone 8 Plus Reparationstjänster

Reparationstjänst Pris (SEK)
Byt skärm (Incell LCD) 699
Byt skärm (OLED) 399
Byt Batteri 499
Byt Laddkontakt Kontakt för pris
Byt Bakkamera Kontakt för pris
Byt Samtalshögtalare Kontakt för pris
Byte baksida 799
Felsökning 250

Observera: För tjänster där "Kontakt för pris" anges, uppmanar vi dig att kontakta oss. Vi erbjuder personliga offerter baserade på de specifika behoven för din iPhone 8 Plus, vilket säkerställer att du får den mest kostnadseffektiva lösningen.

Varför välja Reds Technology för din iPhone 8 Plus-reparation?

  • Specialiserade tekniker: Våra tekniker har omfattande erfarenhet och expertis när det kommer till iPhone-reparationer, inklusive alla aspekter av iPhone 8 Plus.
  • Transparens i prissättning: Vi tror på öppen och ärlig kommunikation om kostnader, så du vet exakt vad du kan förvänta dig att betala.
  • Snabb och effektiv service: Vi förstår vikten av din tid. Därför strävar vi efter att utföra reparationer snabbt utan att kompromissa med kvaliteten.
  • Användning av högkvalitativa reservdelar: För att förlänga livslängden på din enhet använder vi enbart reservdelar av högsta kvalitet.

Om din iPhone 8 Plus behöver reparation, tveka inte att kontakta Reds Technology för att boka en tid eller för att diskutera dina repareringsbehov närmare. Vi är här för att hjälpa dig att få din enhet att fungera som den ska igen.