Tjänster

Våra tjänster för B2B- och B2C-kunder

På Reds Technology är vi specialiserade på att erbjuda skräddarsydda IT-lösningar för företag och ett brett utbud av tjänster även för enskilda konsumenter. Med års erfarenhet inom branschen finns vi här för att tillgodose alla dina IT-behov. Oavsett om du är ett företag som behöver sätta upp lokala nätverk, få IT-stöd eller behöver underhåll, reparationer och enhetsuthyrning för ditt team, så finns vi här för dig.

B2B

- Anpassade IT-lösningar


Etablera lokala nätverk, erbjuda IT-support, utföra underhåll och reparationer, samt erbjuda enhetsuthyrning för ditt team. Med 30 års erfarenhet är vi här för dig. Kontakta oss med dina behov, och vi kommer att svara snabbt för att hjälpa dig på bästa sätt möjligt.

- App- och webbdesign

Upplev excellens inom app- och webbdesign för iOS och Android, med expertis inom API. Vi levererar marknadsledande lösningar. Dela din idé med oss, och vi förverkligar den!

B2C

Välkommen till Reds Technology, din expert inom mobilreparationer och elektronik. Vi är specialiserade på att reparera och återställa iPhone, iPad, Samsung, stationära datorer och andra enheter. Vi brinner för att leverera enastående service och tar oss an utmaningen att lösa olika elektroniska problem.

- Mobilreparationstjänster
- iPhone-reparation
- Samsung-reparation
- iPad-reparation
- Datorreparationstjänst
- installation av programvar                                                                                        --- hembesök med RUT - avdrag