Hem-IT-tjänster från REDS Technology

Upplev sömlösa IT-lösningar hemma med REDS Technology. Vårt team av skickliga tekniker är väl förtrogna med modern IT-infrastruktur och redo att erbjuda snabb och effektiv support för alla dina tekniska behov. Oavsett om du behöver hjälp med installation av bredband och router från valfri leverantör, uppdatering av din befintliga router eller att konfigurera ett trådlöst nätverk, är våra experter här för att hjälpa dig.

Vad vi erbjuder:

IT Services - REDs Technology

Felsökning av datorer:

Oavsett om det gäller en PC eller Mac, eller till och med en surfplatta, diagnostiserar och åtgärdar vi problem effektivt.

Mobilreparationer:

Enkla lösningar såsom byte av batteri och reparation av skärmar.

Installation och uppdatering av routrar:

Vi installerar nya och uppdaterar befintliga routrar för optimal prestanda och säkerhet.

Konfiguration av trådlösa nätverk:

Säkerställ en stabil och säker Wi-Fi-uppkoppling i hela ditt hem.

Installation av e-post:

Vi hjälper dig att enkelt skapa och hantera dina e-postkonton.

Installation av Smart TV:

Professionell installation av din smart-TV.Konfiguration och utbildning av smartphone:

Kom igång med din nya smartphone med vår omfattande guide och personlig utbildning i dess funktionalitet.

Omfattande täckning:

Våra IT-tjänster hemma begränsas inte till enbart hårdvara; vi tillhandahåller också uppdateringar av programvara, installationer och den nödvändiga hårdvaruinstallationen.

Skattefördelar med RIT-avdraget:

Våra tjänster kvalificerar för RIT-avdraget, en del av RUT-avdragssystemet, vilket inkluderar IT-relaterade installationer, reparationer, underhåll, utbildning och konsultation. Detta skatteavdrag täcker ett brett spektrum av IT-tjänster och gör professionell hjälp mer överkomlig.

REDs Technology gör det enkelt och kostnadseffektivt att hantera din hushållsteknologi. Kontakta oss idag för att lära dig hur vi kan assistera med dina IT-behov och dra nytta av våra experttjänster som omfattas av RIT-avdraget.