iPhone 12 Pro Reparationer

iPhone 12 Pro Reparationstjänster

iPhone 12 Pro Reparationstjänster

Om din iPhone 12 Pro behöver reparation, är Reds Technology det självklara valet. Vi erbjuder omfattande reparationstjänster för att återställa din enhet till optimalt skick. Här är vår prislista för de vanligaste reparationerna av iPhone 12 Pro:

Reparationstjänst Pris (SEK)
Byt skärm (Incell LCD) 1 699 SEK
Byt skärm (OLED) Kontakt för pris
Byt Batteri 799 SEK
Byt Laddkontakt 999 SEK
Byt Samtalshögtalare Kontakt för pris
Byte baksida 999 SEK
Felsökning 250 SEK

Observera: För tjänster där priset inte listas, ber vi dig vänligen kontakta oss direkt för att få en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov.

Varför välja Reds Technology för din iPhone 12 Pro-reparation?

  • Kvalificerade tekniker: Vårt team består av erfarna tekniker som specialiserat sig på iPhone-reparationer, inklusive den senaste iPhone 12 Pro.
  • Transparenta priser: De priser du ser är exakt vad du betalar. Inga dolda avgifter eller överraskningar.
  • Snabb och effektiv service: Vi vet att du vill ha din telefon i handen så snabbt som möjligt, därför strävar vi efter att erbjuda snabba och effektiva reparationer.
  • Garanterad kvalitet: Vi använder endast originaldelar eller delar av högsta kvalitet för alla våra reparationer för att säkerställa bästa möjliga prestanda och hållbarhet.

Är din iPhone 12 Pro i behov av reparation? Kontakta oss eller besök vår webbplats för mer information om våra tjänster, eller för att boka en tid. Låt Reds Technology hjälpa dig att få din enhet att fungera som den ska igen.