iPhone XR Reparationstjänster

iPhone XR Reparationstjänster

iPhone XR Reparationstjänster

Om din iPhone XR behöver reparation, är Reds Technology det självklara valet. Vi erbjuder omfattande reparationstjänster för att återställa din enhet till optimalt skick. Här är vår prislista för de vanligaste reparationerna av iPhone XR:

Reparationstjänst Pris (SEK)
Byt skärm (Incell LCD) 999 SEK
Byt skärm (OLED) Kontakt för pris
Byt Batteri 499 SEK
Byt Laddkontakt 600 SEK
Byt Bakkamera Kontakt för pris
Byt Samtalshögtalare Kontakt för pris
Byte baksida 799 SEK
Felsökning 250 SEK

Viktigt: För de tjänster där "Kontakt för pris" anges, uppmanar vi dig att kontakta oss för en skräddarsydd offert. Vi är engagerade i att erbjuda dig den mest exakta och kostnadseffektiva lösningen för dina specifika reparationsbehov.

Varför välja Reds Technology för din iPhone XR-reparation?

  • Expertkunskap: Våra tekniker har djupgående erfarenhet med iPhone XR och använder den senaste tekniken för reparationer.
  • Transparenta Priser: Du får all information om kostnader uppfront, utan dolda avgifter.
  • Snabb Service: Vi vet att din tid är värdefull, därför strävar vi efter att återlämna din enhet så snabbt som möjligt.
  • Kvalitetsgaranti: Alla reparationer utförs med högkvalitativa delar för att säkerställa din enhets prestanda och livslängd.

Om din iPhone XR behöver professionell omsorg, är Reds Technology redo att hjälpa. Kontakta oss idag för att boka en reparation eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att återställa din iPhone XR till dess optimala skick.