iPhone 12 Pro Max Reparationstjänster

iPhone 12 Pro Max Reparationstjänster

iPhone 12 Pro Max Reparationstjänster

Om din iPhone 12 Pro Max behöver reparation, är Reds Technology det självklara valet. Vi erbjuder omfattande reparationstjänster för att återställa din enhet till optimalt skick. Här är vår prislista för de vanligaste reparationerna av iPhone 12 Pro Max:

Reparationstjänst Pris (SEK)
Byt skärm (Incell LCD) 1 999 SEK
Byt Batteri 799 SEK
Byt Laddkontakt 999 SEK
Byte baksida 999 SEK
Felsökning 250 SEK

Observera: För tjänster där priset inte listas, till exempel "Byt skärm (OLED)" och "Byt Bakkamera", ber vi er kontakta oss direkt för mer information och en personlig offert baserat på dina specifika behov.

Fördelar med att välja Reds Technology för din iPhone 12 Pro Max-reparation:

  • Expertkunskap: Våra tekniker är specialutbildade på iPhone-reparationer, inklusive den senaste iPhone 12 Pro Max.
  • Transparens i prissättning: Du får klara och tydliga priser på alla våra tjänster, utan dolda avgifter.
  • Snabb och effektiv service: Vi vet att du vill ha din enhet tillbaka så snabbt som möjligt, och vi arbetar hårt för att leverera snabba och pålitliga reparationer.
  • Användning av högkvalitativa delar: För alla reparationer använder vi endast de bästa tillgängliga delarna för att säkerställa optimal prestanda och hållbarhet för din enhet.

Behöver din iPhone 12 Pro Max reparation? Kontakta Reds Technology idag för att boka en tid eller få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få din enhet att känna sig som ny igen.