Samsung Galaxy s9+ (Begagnad) B+

Pris:
3 850 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1938870
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Snabb och kraftig Samsung galaxy s9+ superfint skick, så nära nyskick du kan komma men till ett begagnat pris och 2 mån garanti.

Telefonen har en snabb Samsung Exynos 9 8-kärnig processor på 2.7ghz samt en ARM Mali-G72 MP18 för dina grafikkrävande mobilspel, 6gb ram och 64gb lagring

När denna telefon kom var den utrustad med den revolutionerande kameran som anpassar sig likt det mänskliga ögat och som fortfarande är uppe och slåss med giganterna i mobilkameraväg trots att det var något år sen, du har en selfiekamera fram på 8 megapixlar och 2 bakre kameror på 12megapixlar för att du ska kunna ta så bra bilder som möjligt när du är ute på dina äventyr.

Med hjälp av augmented reality funktionen så kan du via selfiekameran göra en emoji av dig själv och använda när du skickar sms eller liknande.

Telefonen är utrustad med en live translation funktion som med hjälp av kameran kan översätta text live vilket gör det lätt för dig att läsa dig till vad du får och inte får göra när du är utomlands och reser.